Route Utrecht

VIVAT is gevestigd in Hojel City Center in Utrecht. U kunt ons met het openbaar vervoer of met de auto bereiken.

C-gebouw: ACTIAM, VIVAT, Reaal AOV
Graadt van Roggenweg 250,  3531 AH Utrecht

Ingang

C-gebouw: deze ingang ligt aan de Graadt van Roggenweg en is te betreden door vanaf de Croeselaan rechts om het gebouw te lopen of via de trap in de parkeergarage ter hoogte van gebouw C.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS loopt u in 5-8 minuten naar het kantoor van VIVAT. In de hal van het Centraal Station neemt u de uitgang Jaarbeurszijde. Ga de roltrap af naar het Jaarbeursplein. U ziet nu de Jaarbeurs en het Beatrix Theater aan uw linkerhand. Steek de Croeselaan over. Aan uw rechterhand, op de hoek van de Croeselaan en de Graadt van Roggeweg, ziet u het Hojel City Center. VIVAT is gevestigd in het Hojel City Center, gebouw C.

Eigen vervoer

Vanaf de A2

Neem op de snelweg afslag 8 Utrecht/De Meern. Volg de borden Utrecht Centrum en daarna Centrum/Jaarbeurs. Steek het grote verkeersplein (24 Oktoberplein) in de stad over. U rijdt dan parallel aan het tramspoor op de Weg der Verenigde Naties. Deze gaat over op de Graadt van Roggenweg. Volg deze tot aan het Jaarbeursplein en sla rechtsaf de Croeslaan op. Het gebouw van VIVAT is gevestigd meteen aan uw rechterhand.

Andere richtingen

Vanuit alle andere richtingen adviseren wij u op de Ring rond Utrecht de richting Amsterdam aan te houden en op de A2 de bovenvermelde route te volgen.

Parkeren

Voor een bezoek aan VIVAT kunt u parkeren op het parkeerterrein van Hojel City Center gelegen aan de Croeselaan 1 te Utrecht. U kunt vanaf het parkeerterrein via de trap op C-1 naar boven en u komt dan uit bij de receptie van VIVAT.