Merken

VIVAT bestaat uit de verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal, en vermogensbeheerder ACTIAM. Ieder merk richt zich met eigen producten en diensten op verschillende klantgroepen om optimaal in hun behoeften te voorzien. Onze merken delen hetzelfde uitgangspunt: onze klanten met eerlijke, transparante en duurzame producten en diensten ondersteunen in elke fase van hun leven.

Zwitserleven

Zwitserleven is opgericht in 1901 en is uitgegroeid tot één van de toonaangevende pensioenverzekeraars in Nederland. Zwitserleven biedt producten voor vermogensopbouw 'voor later'. Zwitserleven is herhaaldelijk bekroond voor het meest duurzame beleggingsbeleid van Nederland.

Reaal

Reaal biedt levensverzekeringen en hypotheken, en is erop gericht de financiële weerbaarheid van klanten te verbeteren door hen te helpen weloverwogen keuzes te maken over hun financiële situatie.

Sinds 1 april 2020 is het schadebedrijf van Reaal overgenomen door NN.

ACTIAM

ACTIAM beheert als vermogensbeheerder de activa van de verzekeraars van VIVAT en van beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en zakelijke klanten in Europa.