Reaal Dier & Zorg

Reaal Dier & Zorg houdt zich al vanaf 1998 uitsluitend bezig met het verzekeren van honden en katten. Dankzij de kennis en kunde van de medewerkers en de jarenlange ervaring, is Reaal Dier & Zorg de grootste huisdierverzekeraar van Nederland.

Kennis en kunde

Het verzekeren van honden en katten is een vak apart. Daar moet je verstand van hebben. De collega’s die bij Reaal Dier & Zorg werken zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd. Diverse medewerkers hebben een speciale opleiding met betrekking tot geneeskundige zorg voor honden en katten afgerond. Deze kennis en kunde zijn Reaal Dier & Zorg noodzakelijk om de klant goed van dienst te kunnen zijn bij inhoudelijke vragen, het beoordelen van declaraties, in gesprekken met zakelijke partners (zoals dierenartsen, fokkers, en hondenscholen) en bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

De beste zorg voor honden en katten

Reaal Dier & Zorg biedt de meest complete Basisverzekering van Nederland, inclusief castratie / sterilisatie, vergoeding van Preventief zoals bijvoorbeeld de enting en Heupen & Ellebogen. De eigenaar kan de complete Basisverzekering nog uitbreiden met een van de vier aanvullende dekkingen. Voor klanten die prima in staat zijn om zelf de eerste kosten te dragen is er de mogelijkheid om een vrijwillig eigen risico te kiezen. De premie is dan lager.

Meer van Reaal Dier & Zorg