Route Mobiel

Route Mobiel is een pechhulpservice met een groot netwerk van deskundige pechhulpverleners verspreid over heel Nederland. Daarnaast is zij actief in 43 andere landen binnen Europa. Route Mobiel streeft ernaar binnen een half uur ter plaatse te zijn. Dat lukt in bijna 90% van alle gevallen.

Vernieuwend

Met een luidruchtige start in 2004 wist Route Mobiel een traditie te doorbreken door op een vernieuwende en efficiënte manier Pechhulp Service aan te bieden. In 2006 werd de jonge onderneming onderdeel van SNS REAAL, ondergebracht bij verzekeraar Proteq. De hulpverlening bij pechgevallen wordt uitgevoerd door SOS International. Route Mobiel heeft laten zien wat er mogelijk is. Ze hebben pechhulp low-cost gemaakt door kosten te elimineren die niets met pechhulp te maken hebben, zonder afbreuk te hoeven doen aan de kwaliteit.

Waardering

Route Mobiel biedt naast particuliere Pechhulp Service ook Pechhulp voor Bedrijven aan. Daarnaast heeft Route Mobiel een partner gevonden in de automotive branche, sinds 2013 is er een goede samenwerking met Stichting Vakgarage. Klanten waarderen Route Mobiel gemiddeld met een 8,3. 95% raadt bovendien Route Mobiel bij anderen aan.

Meer van Route Mobiel