Over VIVAT

VIVAT is actief op de verzekeringsmarkt via de bekende verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal en vermogensbeheerder ACTIAM.

VIVAT is voortgekomen uit vele voorgangers, die al ruim honderdvijftig jaar klanten helpen bij het vergroten van hun financiële zelfredzaamheid. Ontwikkeling en solidariteit waren belangrijke kernbegrippen bij onze rechtsvoorgangers. Sinds april 2020 maakt VIVAT deel uit van de Athora Groep. Eind 2020 zal VIVAT worden omgelabeld tot Athora.

Vandaag de dag zijn wij nog altijd een sociale en betrouwbare verzekeraar. Klantgerichtheid, innovatie en eenvoud staan hierbij centraal, wat zich vertaalt in ons missiestatement:

VIVAT maakt uw financiële keuzes eenvoudig.

Strategie

Consumenten willen steeds nadrukkelijk zelf hun keuzes maken. Dat vraagt om een verzekeraar die daar optimaal op inspeelt. Via onze merken biedt VIVAT kwalitatief hoogwaardige financiële producten en diensten aan die inspelen op de diverse behoeften in de levens van onze klanten.

Organisatie

VIVAT N.V. is de holdingmaatschappij van onder andere SRLEV N.V., Proteq Levensverzekeringen N.V., vermogensbeheerder ACTIAM N.V. en premiepensioeninstelling Zwitserleven PPI N.V.

Statuten

Bekijk hier de statuten van VIVAT N.V.

Werken bij VIVAT

VIVAT wil financiële keuzes eenvoudig maken. Wil je bijdragen aan die missie en zoek je een uitdagende baan met veel ruimte voor ontwikkeling? We zijn altijd op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s in verschillende vakgebieden.